Edullinen yhdistelylaina - Yhdistä lainat edullisesti!

Kilpailuta edullinen yhdistelylaina yli 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Luottopäätös heti ja halvin yhdistelylaina tilillesi jopa samana päivänä.

Suomi

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

lainahakemus

1. Lähetä lainahakemus

Lähetä lainahakemus jopa 30 pankille ja rahoituslaitokselle

lainavertailu

2. Vertaile lainatarjoukset

Vertaile sinulle myönnettyjä lainatarjouksia.

rahat-tilille

3. Hyväksy lainatarjous

Hyväksy paras lainatarjous. Rahat siirretään tilillesi jopa samana päivänä.

Yhdistelylaina

edullinen yhdistelylainaYhdistelylaina eli lainojen yhdistäminen voi auttaa sinua maksamaan vanhat velkasi pois. Usean lainan sijaan maksat takaisin vain yhtä lainaa.

Lainojen yhdistämisestä on paljon hyötyä:

 • Oman talouden hallinta helpottuu yhdistämällä lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi
 • Yhdistelylainalla voit säästää jopa tuhansia euroja korkokuluissa
 • Maksat takaisin vain yhden lainan tilinhoitomaksuja ja muita kuluja
 • Yhdistelylainan avulla säästät myös aikaa kun maksettavanasi on vain yksi laina

Ennen kuin haet yhdistelylainaa, sinun on kuitenkin hyvä tietää muutama asia. Alla on vinkkejä edullisen yhdistelylainan hakemiseen.

Edullinen yhdistelylaina

Voimme auttaa sinua lainojen yhdistämisen kanssa. Yhdistä lainat ja kaikki velkasi yhdeksi isommaksi edulliseksi lainaksi. Kilpailuta paras yhdistelylaina yli 30 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Saat lainatarjouksia, joista voit valita sinulle halvimman yhdistelylainan.

Joten mitä sinä odotat? Voit hakea yhdistelylainaa jo tänään ja säästää jopa satoja euroja kuukaudessa heti huomenna.

Paras yhdistelylaina

Paras yhdistelylaina on sellainen, joka säästää sinulle rahaa ja helpottaa oman talouden hallintaa.

Pavelumme avulla voit kilpailuttaa yhdistelylainoja 2000 € - 70 000€ välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä.

Pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat yhdistelylainaa alk. 4% korolla. Sinulle tarjottuun korkoon lainanantajan luottokriteerit, joita ovat mm.

 • Tulot
 • Työtilanne
 • Ikä
 • Ammatti
 • Varallisuus

Varma yhdistelylaina

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota turvallisen ja varman tavan lainojen yhdistämiseen. Voimme luvata lainatarjouksia varmasti kaikille, jotka täyttävät seuraavat ehdot:

 • Olet täysi-ikäinen
 • Sinulla on säännölliset tulot (väh. 7000 € vuodessa)
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Asut vakituisesti Suomessa
 • Sinulla on verkkopankkitunnukset
 • Sinulla ei ole liian paljon velkaa suhteessa tuloihisi

Yhdistelylaina helposti

Jos kamppailet velkojen kanssa, yhdistelylaina voi olla hyvä tapa saada taloutesi takaisin raiteilleen.

Yhdistelylainan kilpailuttaminen verkossa on helppoa ja turvallista. Saat luottopäätöksen heti ja ensimmäiset lainatarjoukset ovat saatavilla muutamassa minuutissa.

Hyväksyttyäsi lainatarjouksen voit saada yhdistelylainan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Lainojen yhdistelylaina

Lainojen yhdistelylaina voi säästää rahaa ja vaivaa. Lainojen yhdistämisen avulla sinun tarvitsee maksaa takaisin vain yksi laina useiden kalliiden lainojen sijaan.

Näin voit säästää jopa tuhansia euroja korkokuluissa. Lainojen yhdistely voi myös auttaa sinua pääsemään veloista nopeammin eroon.

Jos sinulla on useita lainoja, voi olla vaikeaa pitää kirjaa kaikista eri maksuista. Yhdistelylainan avulla sinun tarvitsee maksaa vain yksi maksu joka kuukausi. Tämä voi auttaa sinua pitämään taloutesi hallinnassa ja pääsemään veloista nopeammin.

Yhdistelylainan hyödyt

Yhdistelylaina on hyvä tapa saada kaikki velkasi yhdeksi siistiksi paketiksi. Tämä ei ainoastaan yksinkertaista asioita taloudellisesta näkökulmasta, vaan se voi myös auttaa sinua säästämään korkokuluissa.

Kun yhdistät velkasi, otat käytännössä uuden lainan, jolla maksat kaikki nykyiset lainasi pois. Kilpailuttamalla yhdistelylainan uuden lainan korko voi olla alhaisempi kuin muiden lainojesi, mikä tarkoittaa, että säästät ajan mittaan korkokuluissa.

Lisäksi vain yksi kuukausittainen maksu on paljon helpompaa budjetillesi kuin useiden kuukausittaisten maksujen suorittaminen. Jos siis etsit keinoa yksinkertaistaa talouttasi ja säästää rahaa, yhdistä lainat jo tänään.

Yhdistelylaina säästää jopa tuhansia euroja

Kuten kaikki kokeneet säästäjät tietävät, useiden tarjousten yhdistäminen yhdeksi isoksi ostokseksi kannattaa usein.

Sama pätee myös lainoihin. Yhdistämällä useita lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi voit säästää huomattavasti rahaa. Lisäksi sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä kuukausittaisesta maksusta, mikä voi helpottaa taloutesi hallinnassa pysymistä.

Kilpailuttamalla parhaan yhdistelylainan voit säästää mahdollisesti tuhansia euroja. Jos sinulla on siis paljon velkaa, voi olla aika harkita lainojen yhdistämistä.

Yhdistelylaina voi auttaa sinua pääsemään eroon veloista

Jos sinulla on vaikeuksia tulla toimeen nykyisten lainojen kanssa, yhdistelylaina voi auttaa sinua pääsemään eroon veloista.

Kun yhdistät velkasi yhdeksi pienempi korkoiseksi lainaksi, voit pienentää kuukausittaisia maksuja ja vapauttaa ylimääräistä rahaa. Nämä ylimääräiset rahat voit käyttää säästöjen kartuttamiseen tai vain jokapäiväisten kulujen kattamiseen.

Lainojen yhdistäminen on hyvä tapa päästä eroon veloista ja päästä taloudellisesti takaisin raiteilleen. Jos siis olet pulassa, harkitse lainojen yhdistämistä yhdeksi edulliseksi lainaksi. Se voi olla paras päätöksesi ikinä.

Yhdistelylainan haitat

Yhdistelylaina voi olla joissain tapauksissa paras tapa yhdistää lainat helpommin halittavaksi kokonaisuudeksi.

Tämäntyyppiseen lainaan liittyy kuitenkin myös joitakin haittoja.

 • Voit joutua maksamaan enemmän korkoa laina-aikana, jos takaisinmaksuaikaa pidennetään.
 • Yhdistelylainat voivat antaa sinulle vääränlaisen tunteen taloudellisesta turvallisuudesta, mikä johtaa siihen, että velkaantuminen lisääntyy entisestään.
 • Jos jätät maksamatta yhdistelylainan luottotietosi ovat vaarassa.

Vaikka yhdistelylaina voi vaikuttaa houkuttelevalta vaihtoehdolta, muista punnita sen hyvät ja huonot puolet ennen päätöksen tekemistä.

Luottokorttivelkojen yhdistäminen

Luottokorttivelkojen yhdistämisestä on monia etuja. Ensinnäkin se voi auttaa sinua säästämään korkomaksuissa. Kun yhdistät velkasi yhdeksi lainaksi, jonka korko on alhaisempi, vähennät rahamäärää, jonka lopulta maksat korkoina ajan mittaan.

Velkojen yhdistäminen voi myös auttaa sinua pääsemään velattomaksi nopeammin. Kun yhdistät kaikki velkasi yhdeksi lainaksi, sinun on maksettava vain yksi maksu joka kuukausi. Tämä voi helpottaa velanmaksusuunnitelmassasi pysymistä ja velattomuuden saavuttamista lyhyemmässä ajassa.

Luottokorttivelkojen yhdistäminen voi myös parantaa oman talouden hallintaa. Kun vähennät aktiivisten lainojen lukumäärää on helpompi huolehtia niiden takaisinmaksusta.

Kuinka paljon yhdistelylainaa voi hakea?

Yhdistelylainat voivat olla melko suuria. Pankit ja rahoituslaitokset voivat tarjota jopa 70 000 euroa yhdistelylainaa ilman vakuuksia.

Jos tarvitset suurempaa lainaa, voit tietenkin saada sen tarjoamalla vakuuksia, kuten kotisi tai autosi.

Kuinka pitkällä laina-ajalla voin hakea yhdistelylainaa?

Voit hakea yhdistelylainaa 1 - 20 vuoden maksuajalla. Lainojen yhdistely kannattaa tehdä sellaisella maksusuunnitelmalla, että se on taloudellisesti järkevää.

Valitse siis laina-aika, jossa arvioitu kuukausierä ei nouse liian suureksi suhteessa käytettäviin oleviin tuloihisi.

Mistä lainaa ylivelkaantuneelle?

Ylivelkaantuminen on valtava ongelma nyky-yhteiskunnassa. Jos olet joutunut tähän tilanteeseen, on tärkeää hakea apua mahdollisimman pian.

On monia järjestöjä, jotka voivat tarjota lainoja, joiden avulla pääset takaisin raiteillesi. Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä paikalliseen luottoneuvontaan. He voivat tarkastella taloudellista tilannettasi ja antaa neuvoja parhaasta tavasta päästä veloista.

Jos päätät hakea yhdistelylainaa on hyvä pitää muutama asia mielessä.

 • Varmista ensinnäkin, että valitset hyvämaineisen lainanantajan. Monet häikäilemättömät lainanantajat käyttävät talousvaikeuksissa olevia ihmisiä hyväkseen.
 • Toiseksi, lue pienellä painettu teksti huolellisesti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Varmista, että ymmärrät kaikki, mukaan lukien todellinen vuosikorko ja laina-aika.
 • Älä ota enempää velkaa kuin sinulla on varaa maksaa takaisin. Yhdistelylainaa tulisi käyttää olemassa olevien velkojen maksamiseen, ei niiden lisäämiseen.

Sinun kannattaa siis yhdistää lainat ainoastaan siinä tapauksessa, että se on taloudellisesti järkevää. Kilpailuttamalla edullisen yhdistelylainan voit yhdistää lainat kätevästi yhdellä hakemuksella.

Miksi en saa yhdistelylainaa?

Jos sinulla on vaikeuksia selviytyä useiden velkojen kanssa, saatat etsiä yhdistelylainaa maksujen yksinkertaistamiseksi.

Valitettavasti yhdistelylaina ei ole aina varma asia. Pankit ja rahoituslaitokset voivat olla välillä haluttomia myöntämään näitä lainoja, koska niissä yhdistetään useita velkoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi.

Tämä voi olla lainanantajalle riskialtista, koska se tarkoittaa, että lainanottajalla on nyt suurempi määrä velkaa.

Lisäksi lainojen yhdistämisestä korot ovat usein korkeammat kuin muuntyyppisten lainojen, mikä tekee niistä vähemmän houkuttelevia lainanottajille.

Tämän vuoksi yhdistelylaina on usein vaikea saada, ellei sinulla ole hyviä luottotietoja ja vakaita tuloja. Jos sinulla on vaikeuksia saada yhdistelylainaa, on olemassa muita vaihtoehtoja, jotka saattavat sopia tarpeisiisi paremmin.

Miten saan yhdistelylainan?

Lainojen yhdistämiseen kannattaa varautua, mutta se ei ole vaikeaa.

 • Varmista ensinnäkin, että sinulla on hyvä luottoluokitus. Lainanantajat haluavat olla varmoja, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan.
 • Toiseksi sinun on oltava realistinen sen suhteen, kuinka paljon velkaa sinulla on varaa vakauttaa. Älä ota enempää velkaa kuin mitä pystyt mukavasti maksamaan.
 • Kilpailuta yhdistelylainat parhaan tarjouksen löytämiseksi. Monet lainanantajat tarjoavat konsolidointilainoja, joten on tärkeää vertailla korkoja ja takaisinmaksuaikatauluja ennen päätöksen tekemistä.

Mikä on yhdistelylainan keskimääräinen korko?

Yhdistelylaina on lainatyyppi, jonka avulla voit maksaa useita lainoja pois. Yhdistelylainojen korot vaihtelevat 4 prosentista 10 prosenttiin lainanantajasta ja luottoriskeistäsi riippuen.

Jos lainanantaja antaa sinulle hyvät luottopisteet, saatat saada alhaisemman koron. Lainojen yhdistäminen voi auttaa sinua säästämään korkokuluissa ja helpottamaan kuukausittaisten maksujen maksamista. Lainojen yhdistäminen voi myös parantaa oman talouden hallintaa merkittävästi.

Kannattaako lainojen yhdistäminen oikeasti?

Kun sinulla on vaikeuksia selviytyä useiden lainamaksujen kanssa, lainojen yhdistäminen voi tuntua pelastaukselta. Kun yhdistät lainasi yhdeksi kuukausimaksuksi, voit alentaa kokonaiskorkoasi, säästää rahaa kuukausimaksuissa ja yksinkertaistaa talouttasi. Mutta onko lainojen yhdistäminen todella sen arvoista?

Vastaus riippuu yksilöllisestä tilanteestasi. Jos yhdistät korkeakorkoisia lainoja, säästät todennäköisesti huomattavasti kuukausittaisissa maksuissasi. Ja jos yhdistät useita lainoja, joilla on eri eräpäivät, lyhennysaikataulusi yksinkertaistuu huomattavasti. Jos taas yhdistät matalakorkoisia lainoja, kuukausittaisissa maksuissasi ei välttämättä ole suurta eroa. Ja jos pidentää laina-aikaa, saatat joutua maksamaan enemmän korkokuluja laina-aikana.

Ennen kuin päätät yhdistää lainasi, muista punnita edut ja haitat huolellisesti. Lainojen yhdistäminen voi olla hyvä tapa säästää rahaa ja yksinkertaistaa maksuja, mutta se ei aina ole paras vaihtoehto kaikille. Varmista, että ymmärrät kaikki ehdot ennen kuin allekirjoitat mitään.

Mikä on paras yhdistelylaina?

Jos olet kuten monet muutkin, sinulla on luultavasti useita eri lainoja, joita yrität maksaa pois. Näiden lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi voi auttaa sinua säästämään korkoja ja yksinkertaistamaan budjettiasi.

Mutta mistä tiedät, onko yhdistelylaina oikea valinta sinulle?

Paras tapa yhdistää lainasi on kilpailuttaa yhdistelylaina, jonka korko on alhaisempi kuin se, mitä tällä hetkellä maksat. Tämä voi auttaa sinua säästämään rahaa ajan mittaan ja antaa sinulle enemmän liikkumavaraa budjettiisi.

Kun olet löytänyt oikean yhdistelylainan, olet matkalla yksinkertaistamaan budjettiasi ja säästämään rahaa.

Miten selvitä veloista?

Tuntuu siltä, että joka päivä on uusi tarina jostakin, joka on velkaantunut ja kamppailee toimeentulonsa kanssa. Jos olet samassa tilanteessa, voi tuntua siltä, ettet pääse koskaan pois.

Voit kuitenkin ryhtyä toimiin, jotta pääset takaisin raiteilleen. Tässä on muutamia ideoita, joiden avulla pääset alkuun:

 • Tarkastele ensin tarkkaan menojasi. Mihin rahasi menevät? Onko menoja, joista voit leikata? Kun sinulla on parempi käsitys siitä, mihin rahasi menevät, voit alkaa tehdä muutoksia.
 • Tee lopuksi suunnitelma velkojen maksamiseksi. Luo budjetti, joka sisältää velkojen lyhennykset. Varmista, että otat mukaan kaikki velkasi, myös luottokortit, henkilökohtaiset lainat ja opintolainat.
 • Kun sinulla on suunnitelma, pidä siitä kiinni. Veloista eroon pääseminen voi viedä aikaa, mutta sinnikkyydellä ja kurinalaisuudella pääset perille.

Mitä tehdä jos on ylivelkaantunut?

Jos joudut tilanteeseen, jossa joudut kamppailemaan laskujen kanssa, on tärkeää hakea apua velkaneuvojalta.

Velkaneuvoja voi auttaa sinua laatimaan suunnitelman, jolla saat taloutesi takaisin raiteilleen. Hän voi myös neuvotella velkojiesi kanssa ja yrittää pienentää kuukausimaksuja.

Lisäksi velkaneuvoja voi antaa sinulle tietoa valtion etuuksista, joihin sinulla voi olla oikeus. Jos sinulla on ylivelkaa, älä masennu - ota yhteyttä velkaneuvojaan jo tänään ja ota ensimmäinen askel kohti taloudellista vapautta.

Mistä helposti yhdistelylaina?

Lainojen yhdistäminen onnistuu helposti kilpailuttamalla. Kilpailuttamalla voit vertailla eri lainanantajien korkoja ja löytää edullisimman koron tarjoavan lainanantajan.

Lisäksi säästät rahaa, kun sinun tarvitsee vain yhtä lainaa sen sijaan, että lyhentäisit useita lainoja eri lainanantajille.

Jos siis etsit helppoa tapaa yhdistää lainat, kilpailuta se ja löydä paras yhdistelylaina.

Mistä lainaa lainojen yhdistämiseen?

Jos harkitset lainojen yhdistämistä, sinulla on useita vaihtoehtoja, mistä lainata rahaa. Voit kääntyä pankin tai rahoituslaitoksen puoleen. Molemmilla vaihtoehdolla on omat hyvät ja huonot puolensa. Tässä on lyhyt yhteenveto kustakin vaihtoehdosta:

 • Pankit ovat yleensä yleisin vaihtoehto lainata rahaa. Niiden ehdot ovat yleensä tiukimmat. Pankit antavat kuitenkin todennäköisimmin myös alhaisemman koron, jos sinulla on hyvät luottotiedot ja vakuudet.
 • Rahoituslaitokset ovat yleensä pankkeja rennompia, mutta ne tarjoavat myös todennäköisemmin korkeampaa korkoa. Rahoituslaitokset eivät yleensä vaadi lainalle vakuuksia.

Miten saada järjestelylaina?

Voit tehdä muutamia asioita saadaksesi järjestelylainaa.

 • Ensinnäkin voit hakea sitä pankista. Tämä on luultavasti yleisin tapa saada järjestelylainaa.
 • Toiseksi voit mennä kuntasi velkaneuvontaan. Tämä ei ole yleinen tapa saada järjestelylainaa, mutta se voi olla joillekin ihmisille hyvä vaihtoehto.
 • Kolmanneksi voit yrittää neuvotella velkojien kanssa itse. Tämä on harvinaisempi tapa saada järjestelylainaa, mutta se voi olla joillekin tehokkain.
 • Lopuksi voit yrittää järjestää laina perheen tai ystävien kanssa.

Käytettävissäsi on monia vaihtoehtoja, jos etsit järjestelylainaa. Paras tapa löytää itsellesi sopiva vaihtoehto on vertailla vaihtoehtoja ja löytää se, joka tarjoaa alhaisimman koron ja edullisimmat ehdot.

Mistä lainaa velkojen maksuun?

Jos sinulla on vaikeuksia velkojen maksussa, on tärkeää muistaa, että on monia paikkoja, joista voit hakea apua. Velan ottaminen velkojen maksamiseksi ei kuitenkaan ole yksi niistä.

Vaikka se saattaa tuntua lyhyellä aikavälillä hyvältä ajatukselta, se vain pahentaa taloudellista tilannettasi pitkällä aikavälillä.

Anna sen sijaan velkojen mennä ulosottoon ja aloita alusta. Se ei ehkä ole helppoa, mutta se on paras tapa päästä takaisin raiteilleen.

Miten löytyy matalakorkoinen yhdistelylaina?

Jos uit korkeakorkoisten velkojen meressä, yhdistelylaina voi auttaa sinua pysymään pinnalla. Mutta mistä löydät edullisen yhdistelylainan? Paras paikka aloittaa on kilpailuttamalla pankit ja rahoituslaitokset.

Mitä tarkoittaa vakuudeton lainojen yhdistäminen?

Jos olet joskus joutunut hautautumaan velkavuoren alle, tiedät, miten vaikeaa voi olla seurata useita kuukausittaisia maksuja. Eräpäivien seuraaminen on vaivalloista, mutta se voi myös tulla kalliiksi, jos maksat useita viivästyskorkoja.

Onneksi on olemassa ratkaisu: Hae lainaa lainojen yhdistämiseen ilman vakuuksia. Yhdistämällä lainasi yhdeksi lainaksi voit säästää rahaa ja vaivaa. Et tarvitse vakuuksia, kuten asuntoa tai arvopapereita lainan hakemiseksi.

Jos siis haluat päästä eroon veloista ja ottaa taloutesi hallintaan vakuudeton lainojen yhdistäminen voi olla etsimäsi vastaus.

Mistä tiedän, että mikä on halvin yhdistelylaina?

Halvimman yhdistelylainan löytämiseen ei ole helppoa vastausta. Sinulle tarjottava korko riippuu monista tekijöistä, kuten luottotiedoistasi, tuloistasi ja veloistasi. Parhaan mahdollisen koron saamiseksi on tärkeää vertailla useiden lainanantajien korkoja ja valita laina, joka tarjoaa alhaisimman koron ja pienimmät maksut.

Voit myös harkita vakuudellista yhdistelylainaa, jossa lainan vakuutena käytetään asuntoa, kesämökkiä tai arvopapereita. Valitsitpa minkälaisen lainan tahansa, muista vertailla useiden lainanantajien korkoja varmistaaksesi, että saat parhaan tarjouksen.

Yhteenveto yhdistelylainoista

Yhdistelylaina on lainatyyppi, jonka avulla voit yhdistää useita velkoja yhdeksi lainaksi.

Yhdistelylainoja voidaan käyttää luottokorttivelkojen, kulutusluottojen, pikalainojen ja muunlaisten velkojen yhdistämiseen.

Paras tapa löytää yhdistelylaina on vertailla useiden lainanantajien korkoja ja ehtoja. Muista valita yhdistelylaina, jossa on alhaisin todellinen vuosikorko.

Voit myös harkita vakuudellista lainaa, jossa lainan vakuutena on vakuus. Riippumatta siitä, minkälaisen lainan valitset, varmista, että vertaat useiden lainanantajien korkoja ennen kuin haet lainaa.

On tärkeää muistaa, että on monia paikkoja, joista voit hakea apua, jos kamppailet velkaongelmien kanssa. Jos matalakorkoinen yhdistelylaina ei ole paras vaihtoehtosi, älä pelkää tutkia muita vaihtoehtoja, kuten neuvottelemista suoraan velkojien kanssa tai kohtuuhintaisen järjestelylainan hakemista velkaneuvojan kautta.

Tärkeintä on löytää oikea ratkaisu, joka vastaa tarpeitasi ja olosuhteitasi ilman, että joudut ulosottoon veloista.