Koroton pikavippi - Kilpailuta laina vippien sijaan!

Kilpailuta edullinen laina korottoman pikavipin sijaan. Saat lainatarjouksia jopa 30 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Suomi

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

lainahakemus

1. Lähetä lainahakemus

Lähetä lainahakemus jopa 30 pankille ja rahoituslaitokselle

lainavertailu

2. Vertaile lainatarjoukset

Vertaile sinulle myönnettyjä lainatarjouksia.

rahat-tilille

3. Hyväksy lainatarjous

Hyväksy paras lainatarjous. Rahat siirretään tilillesi jopa samana päivänä.

Onko mahdollista löytää koroton pikavippi?

koroton pikavippiPikavipit voivat olla hyvä keino saada rahoitusta erittäin nopeasti, mutta pikavippien korot saattavat mietityttää monia. Jotkut rahoituslaitokset tarjoavat kuitenkin mahdollisuuden saada ensimmäinen pikavippi ilman korkoa eli kyseessä on ilmainen pikavippi.

Kuulostaako koroton pikavippi loistavalta mahdollisuudelta? Jatka lukemista, niin huomaat, että pikavippi ilman kuluja ei olekaan välttämättä paras vaihtoehto.

Koroton pikavippi vai kilpailutettu laina?

Koroton pikavippi on tapa houkutella uusia asiakkaita. Lainojen kilpailuttaminen sen sijaan on tapa löytää edullisin laina.

Juuri 18-vuotta täyttäneen kuluttajan on mahdollista löytää itselleen sopiva luotto, eli koroton pikavippi 18v -ikärajalla, mutta tämä ei ole aina se paras vaihtoehto.

Jotkut luotonantajista suosivat hieman vanhempia hakijoita, mutta joukosta löytyy myös sellaisia, jotka tarjoavat pikavippejä 18-vuotiaille ilman korkoa.

Onneksi sinun ei kuitenkaan tarvitse hakea pikavippiä lyhyellä maksuajalla, sillä tarjoamme käyttöösi näppärän lainasivustomme palvelut. Voit nimittäin hakea sivustomme kautta parasta ja halvinta lainaa ilman vakuuksia - ja parhaimmillaan 4% korolla.

Kun tarve on suurin, on apukin onneksi vain muutaman klikkauksen päässä. Sivustomme kilpailuttaa lainatarjoukset puolestasi ja jos joskus tarvitset hieman pikavippiä suurempaa lainaa, on hyvä tietää, että meidän kauttamme on mahdollista hakea jopa 70 000 euron lainaa - edelleen ilman vakuuksia - 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla ja alkaen 4 % korolla.

Kilpailuttaminen askel askeleelta

Aloittaaksesi pikavippisi kilpailuttamisen sinun kannattaa ihan ensiksi täyttää lainasivustoltamme löytyvä lainahakemus. Valitse hakemuksesta tarvitsemasi lainasumma ja toivomasi laina-aika.

Toisin kuin laina, pikavippi ilman korkoa myönnetään tyypillisesti hyvin lyhyeksi aikaa. Tyypillisesti pikavippi ilman korkoa on yhtä kuin pikavippi kuukaudeksi, mikä tarkoittaa sitä, että pikavippi tulee maksaa takaisin kuukauden sisällä.

Kun olet täyttänyt hakemukseeni, täytä myös omat yhteystietosi ja lähetä lomake. Aikaa tähän menee tyypillisesti vain muutama minuutti ja hakemuksen voi täyttää matalalla kynnyksellä, sillä sen lähettäminen ei sido sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään.

Helppoa ja nopeaa

Seuraavaksi me ryhdymme hommiin ja sinä voit ottaa rennosti. Kilpailutamme lainahakemuksesi useiden yhteistyökumppaneidemme, erilaisten pankkien ja muiden luotonantajien kautta. Voit saada jopa 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen lainatarjousta täytettyäsi kauttamme vain yhden hakemuksen.

Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kilpailuttaa lainasi ammattimaisesti, nopeasti ja tehokkaasti omaa aikaasi, vaivaasi ja rahaasi säästäen.

Valitse rauhassa

Tehokkaan pankkien ja rahoituslaitosten kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta saat pian lainatarjoukset suoraan sähköpostiisi. Saat tutustua niihin rauhassa ja voit valita niistä juuri sinulle sopivimman lainatarjouksen.

Vaikka me teemmekin suurimman työn tämän prosessin aikana, pysyy lopullinen päätösvalta kuitenkin koko ajan sinulla. Voit vielä tässä vaiheessa halutessasi perääntyä ja päättää, ettei mikään saamistasi lainatarjouksista sittenkään tunnu sinulle sopivalta.

Uskomme kuitenkin, että tarjousten joukosta löytyy sinulle ja tilanteeseesi sopiva laina. Tässä tapauksessa kannattaa lyödä sopimus nopeasti lukkoon. Kun sopimus on vahvistettu, maksetaan laina heti tilille.

Millaisessa tilanteessa kuluton pikavippi on paras vaihtoehto?

Kuluton pikavippi ilman korkoa on hyvä vaihtoehto yllättävässä taloudellisesti haasteellisessa tilanteessa, joka ei kestä pitkään.

Esimerkiksi lapsiperheessä tällainen tilanne saattaa tulla vastaan, kun tuiki tärkeä kodinkone tai liikkumiseen ehdottomasti tarvittava auto menee rikki ja tilalle on joko ostettava uusi ja vanha on korjattava.

Toinen vastaava tilanne voi tulla vastaan esimerkiksi lemmikin sairastuttua vakavasti ja yllättäen. Eläinlääkärikulut ovat tunnetusti korkeita eikä kaikilla lemmikeillä ole vakuutusta.

Asialla on kiire, mutta tililtä ei juuri sillä hetkellä löydy tilanteen vaatimia varoja. Maksuista olisi mahdollista selvitä seuraavassa kuussa, mutta asia ei voi odottaa siihen saakka, vaan siitä on selvittävä tässä ja nyt.

Tällöin kuluton pikavippi on hyvä vaihtoehto, jos olet varma, että voit maksaa sen ajallaan takaisin. Kun maksat korottoman pikavippisi sovitusti takaisin, voit selvitä siitä ilman ylimääräisiä kuluja.

Kuluton pikavippi soveltuu asiakkaalle, joka hakee pikavippiä ensimmäistä kertaa, sillä osa luotonantajista myöntää pikavippejä ilman korkoja ja muita kuluja uusille asiakkaille. Tätä kautta ne madaltavat asiakkaan kynnystä kokeilla pikavippiä.

Voikin sanoa, että kuluton pikavippi on hyvä vaihtoehto sekä luotonottajalle että sen antajalle. Lisäksi kuluton pikavippi sopii lyhyeen lainatarpeeseen, sillä tyypillisesti pikavipin voi saada ilman korkoa vain lyhyeksi ajaksi, kuten kuukaudeksi.

Jos lainatarpeesi on pidempiaikainen tai jos tarvitset hieman pikavippiä suuremman lainasumman, kannattaa tutustua lainasivustomme kautta myös muihin lainavaihtoehtoihin. Kauttamme on nimittäin mahdollista hakea jopa 70 000 euron laina, jopa 15 vuoden maksuajalla.

Nopeus on valttikorttimme

Joissakin tapauksissa on erityisen tärkeää saada lainaa heti tässä ja nyt. Elämässä voi tulla vastaan yllättäviä taloudellisia haasteita, joiden ratkaisemiseksi on tärkeää toimia nopeasti - ja juuri nopeus on meidän yksi tärkeimmistä valttikorteistamme.

Ehkäpä tarvitset lainaa kuukaudeksi, jotta pärjäät haastavan kuukauden yli ja jo seuraavassa kuussa pärjäät taas omillasi, ilman luottoa. Tällaisessa tilanteessa on tärkeää saada lainaa heti tilille.

Kun käytät lainasivustoamme juuri sinulle sopivan lainan etsimiseen, sinun ei tarvitse pyytää lainatarjouksia itse henkilökohtaisesti pankeilta ja rahoituslaitoksilta, vaan me hoidamme tämän prosessin puolestasi ja saat lainatarjouksia jopa 30 eri pankilta sekä muilta rahoituslaitoksilta täyttämällä ainoastaan yhden lainahakemuksen. Hakemuksen täyttäminen onnistuu sivustomme kautta, eikä sen täyttämiseen mene muutamaa minuuttia kauempaa.

Pystyt siis hoitamaan työn, johon menisi pahimmillaan tuntikausia vain muutamassa minuutissa.

Vastaanotettuamme lainahakemuksesi kilpailutamme lainatarjoukset puolestasi ja pääset itse valitsemaan parhaan tarjouksen päältä.

Kun olet valinnut itsellesi parhaan lainan ja lyönyt sopimuksen lukkoon, ilmestyy lainasumma pian tilillesi paikkaamaan akuuttia budjettivajettasi.

Koroton laina vai sopiva laina?

Koroton vippi on hyvä vaihtoehto tarvitessasi pienehköä lainaa yllättäen ja nopeasti. Voit saada korotonta lainaa joiltakin luotonantajilta, jos kyseessä on ensilainasi.

Koroton ensilaina tarjoaakin matalan kynnyksen tilaisuuden hakea pikavippiä ja kokeilla lainasivustomme saumatonta toimintaa. Kun sinulla on pikavippi kuluton ensilaina, et sitoudu maksamaan pikavipeille tyypillisiä todella korkeita korkoja ja muita kuluja, vaan pääset nauttimaan korottomasta lainasta.

Otathan kuitenkin huomioon, että koroton pikavippi on usein pikavippi kuukaudeksi - sen maksuaika on siis tyypillisesti hyvin lyhyt ja tällainen laina onkin tarkoitettu hyvin lyhytkestoiseen lainatarpeeseen.

Varmista siis jo etukäteen, että pystyt maksamaan pikavipin takaisin sovitussa ajassa.