Halvin laina ilman vakuuksia - Kilpailuta halpa laina nyt!

Kilpailuta halvin laina yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Valitse lainasumma- ja laina-aika ja lähetä hakemus. Saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Suomi

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

lainahakemus

1. Lähetä lainahakemus

Lähetä lainahakemus jopa 30 pankille ja rahoituslaitokselle

lainavertailu

2. Vertaile lainatarjoukset

Vertaile sinulle myönnettyjä lainatarjouksia.

rahat-tilille

3. Hyväksy lainatarjous

Hyväksy paras lainatarjous. Rahat siirretään tilillesi jopa samana päivänä.

Löydä halvin laina alan rautaisten ammattilaisten avulla

halvin lainaOletko ottamassa lainaa, mutta lainojen korot ja muut kulut sekä maailman tämänhetkinen taloustilanne hirvittävät? Onko netissä ja vapaa-ajalla käytävä halpa laina –keskustelu tullut jo liiankin tutuksi, mutta sinusta tuntuu, ettet ole oikein päässyt puusta pitkälle?

Miltä sinusta kuulostaisi, jos sinulla olisi ulottuvillasi mahdollisuus löytää erityisen edullinen laina rautaisten ammattilaisten avulla ilman, että lainasi kilpailuttamisesta aiheutuu sinulle ylimääräisiä kuluja? Tämä saattaa kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta on täysin mahdollista, kun kilpailutat lainasi lainasivustomme kautta.

Kuinka aloitan?

Pääset helposti alkuun täyttämällä lainasivustomme lainahakemuksen ja halpa laina onkin vain muutaman klikkauksen päässä. Valitse hakemuksessa ensiksi tarvitsemasi lainasumma (2 000 euroa – 70 000 euroa) sekä sinulle sopivin lainan takaisinmaksuaika (1 – 15 vuotta).

Voit kokeilla hakemuksen lainalaskurin avulla, kuinka laina-ajan pidentäminen tai lyhentäminen vaikuttaa lainan tuleviin kuukausieriin. Jos lainasummassakin on jouston varaa, voit kokeilla myös sen muokkaamista suuntaan tai toiseen. Jos taas lainasumman on oltava täsmällinen, ainoa keino vaikuttaa lainan kuukausieriin on muokata lainan maksuaikaa.

Kun lainasumma ja -aika ovat kunnossa, täytä hakemukseen vielä yhteystietosi ja muut lomakkeessa pyydetyt tiedot, ja lähetä hakemus meille. Koko prosessi onnistuu sähköisesti netin kautta vaikka kotoa käsin.

Sinun ei siis tarvitse esimerkiksi tulostaa hakulomaketta ja lähettää sitä meille postitse. Sähköinen asiointi nopeuttaa prosessin aloittamista ja tekee siitä todella helppoa.

Mitä sitten tapahtuu?

Kun vastaanotamme hakemuksesi, alamme etsiä sinulle parasta mahdollista lainaa. Jos olet lukenut muiden lainanottajien halvin laina –kokemuksia, ehkä tiedätkin jo, että oma tilanteesi vaikuttaa osaltaan siihen, kuinka halpa laina juuri sinun on mahdollista saada.

Kilpailutammekin lainatarjoukset juuri sinun tilanteestasi käsin ja kauttamme saamasi halvat lainatarjoukset on räätälöity juuri sinulle.

Henkilökohtaisesti räätälöidyt lainatarjoukset toimitetaan sinulle näppärästi sähköisesti ja pääset tutustumaan niihin pian lainahakemuksen lähetettyäsi. Käytä riittävästi aikaa lainatarjousten tutustumiseen ja niistä parhaan vaihtoehdon valitsemiseen.

Vielä tässä vaiheessa voi auttaa, jos luet muiden lainanottajien halvin laina –kokemuksia vaikkapa alan keskustelupalstoilta. Päätöksen tehtyäsi ilmoita siitä ensitilassa luotonantajalle, sillä mitä nopeammin toimit, sitä nopeammin halpa laina maksetaan tilillesi.

Halvempi laina entisten tilalle

Joissakin tapauksissa sinulla voi olla tarve löytää halvempi laina entisten lainojen tilalle. Ehkäpä sinulle on kertynyt useita erillisiä kulutusluottoja, joissa voi olla kovat korot.

Suurten korkojen vaikutus vielä kertaantuu, jos maksat näitä kovia korkoja useista erillisistä lainoista. Meillä on tarjota ratkaisu myös tähän ongelmaan!

Tällaisessa tilanteessa sinun kannattaa hakea sivustomme kautta halpa yhdistelylaina. Halvan yhdistelylainan hakeminen onnistuu samaan tapaan kuin minkä tahansa lainahakemuksen täyttämällä.

Muista kuitenkin mainita hakemuksessasi, että haet yhdistelylainaa vanhojen lainojen yhdistämistä varten. Kun saat kauttamme yhdistelylainatarjouksia, vertaa niitä samaan tapaan kuin vertaisit mitä tahansa lainatarjousta ja valitse tarjouksista parhaiten sinulle sopiva vaihtoehto.

Yhdistelylaina helpottaa talouttasi monin eri tavoin. Kun lukee halvin laina –kokemuksia, saattaa jopa hieman yllättää, että monelle yhdistelylainan ottaneelle kuluttajalle säästetyn rahan sijaan muut yhdistelylainan mukanaan tuomat positiiviset muutokset voivat olla jopa säästettyä rahaa tärkeämpiä seikkoja valita entistä halvempi laina.

Monen kuluttajan mielestä yhdistelylaina tuo nimittäin omaan arkeen yllättävää mielenrauhaa ja auttaa hallitsemaan omaa taloudellista tilannetta. Tämä johtuu siitä, että on todella paljon helpompaa muistaa huolehtia yhden lainan lainanlyhennyksistä kuin useiden erillisten lainojen lyhennyksistä.

Samalla on entistä helpompaa seurata ja arvioida lainan takaisinmaksutilannetta, ja tätä kautta omaa taloudellista tilannetta. Aika on yksi arvokkaimmista pääomistamme, ja myös tätä arvokasta pääomaa säästyy rahan lisäksi, kun oman arkisen talouden pyörittäminen helpottuu yhdistelylainan myötä.

Koska raha on kuitenkin suurelle osalle lainanottajista toki se tärkein valintakriteeri ja syy löytää entistä halvempi laina, kannattaa toki korostaa myös yhdistelylainan tuomia säästövaikutuksia. Yhdistelylaina on yleensä entistä halvempi laina ensinnäkin siitä syystä, että yhdistelylainan myötä lainanottajan tarvitsee jatkossa maksaa takaisin ainoastaan yhtä lainaa.

Ennen hänellä on saattanut olla lainaa sieltä ja täältä, ja osa näistä entisistä lainoista on voinut olla jopa erityisen korkeakorkoisia pikavippejä. Kun maksetaan vain yhtä lainaa, maksetaan samalla vain yhden lainan korkoa ja muita kuluja. Säästö voi olla yllättävän suuri!

Kun uusi yhdistelylaina on valittu tehokkaan kilpailuttamisen myötä lainasivustomme avulla, on se jo lähtökohtaisesti erityisen halpa laina. Vanhat lainasi eivät välttämättä olleet kovin edullisia, joten voit säästää rahaa jo siinä, että uuden yhdistelylainasi korkoprosentti on aiempien lainojen korkoprosentteja halvempi.

Et ehkä aiemmin ollut kilpailuttanut lainatarjouksiasi ja saatoit jopa sortua ottamaan sinulle ensiksi tarjotun lainan. Joukosta voi löytyä myös tiukoissa paikoissa otettuja korkeakorkoisia pikavippejä.

Nyt tilanne on toinen, sillä sinulla on mahdollisuus kilpailuttaa uusi yhdistelylainasi alan rautaisten ammattilaisten avulla ja löytää näin huomattavasti halvempi laina vanhojen lainojen tilalle. Näin voit säästää jopa satasia vain muutamien minuuttien aktiivisella työllä!