Pieni korkoinen laina löytyy kilpailuttamalla!

Kilpailuta pieni korkoinen laina. Saat lainatarjouksia jopa 30 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Suomi

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

lainahakemus

1. Lähetä lainahakemus

Lähetä lainahakemus jopa 30 pankille ja rahoituslaitokselle

lainavertailu

2. Vertaile lainatarjoukset

Vertaile sinulle myönnettyjä lainatarjouksia.

rahat-tilille

3. Hyväksy lainatarjous

Hyväksy paras lainatarjous. Rahat siirretään tilillesi jopa samana päivänä.

Kuinka löytää mahdollisimman pieni korkoinen laina?

pieni korkoinen lainaTaloudelliset haasteet ovat lisääntyneet monissa kotitalouksissa hankalan globaalin tilanteen vuoksi ja tulevaisuudesta odotetaan tulevan entistäkin haasteellisempi. Lainan tarve ei silti ole kadonnut mihinkään ja monessa kotitaloudessa lainaa saatetaan tarvita kipeämmin kuin koskaan.

Nyt jos koskaan on myös entistä tärkeämpää kilpailuttaa omat lainatarjoukset ja löytää mahdollisimman halpa korkoinen laina! Kerromme tässä artikkelissa, kuinka kilpailuttaminen onnistuu mahdollisimman helposti ja nopeasti ja kuinka on mahdollista löytää halpa korkoinen laina sujuvasti netin kautta.

Halpa korkoinen laina hetkessä

Edullista lainaa etsittäessä sellaiset hakusanat kuin "laina pieni korko" ja "laina pienin korko" ovat varmasti monelle tuttuja. Pieni korkoinen laina on kuitenkin melko vaikeaa löytää, jos koko urakasta aikoo selviytyä omin voimin.

Erilaisia pankkeja ja muita rahoituslaitoksia on pilvin pimein – puhumattakaan erilaisista lainoista ja lainaehdoista. Halpa korkoinen laina ei yleensä löydykään hetkessä, jos ajatuksena on pyytää itse suuri määrä lainatarjouksia eri pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta ja vielä tämän jälkeen vertailla näitä erilaisia tarjouksia keskenään parhaan matala korko laina -sopimuksen valitsemiseksi.

Kun on tarkoitus löytää lainaa pienellä korolla mahdollisimman mutkattomasti, on työ hyvä jättää ammattilaisen harteille – ja tässä kohtaa kannattaakin surffata Googlen sijaan mieluummin näppärälle lainasivustollemme.

Kuinka sivustomme sitten toimii? Voit hakea lainasivustomme kautta parasta ja halvinta mahdollista lainaa 2 000 eurosta jopa 70 000 euroon asti ilman vakuuksia 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Kauttamme löytyvien lainojen korot alkavat 4 prosentista. Kun täytät lainasivustomme lainahakemuksen, on sinulla mahdollisuus saada erilaisia kilpailutettuja lainatarjouksia jopa 30 eri pankilta sekä muilta alan rautaisilta ammattilaisilta, etkä sitoudu hakemuksen täyttämisen yhteydessä vielä mihinkään.

Samalla sinulla on mahdollisuus löytää mahdollisimman pienikorkoinen laina. Kun hakemus on täytetty ja lähetetty, saat pian kauttamme lainatarjouksia.

Vertaile saamiasi tarjouksia huolellisesti ja valitse joukosta pienin korko laina -vaihtoehto. Kun sopimus on lyöty lukkoon, maksetaan pieni korkoinen laina pian tilillesi.

Koska lainan kilpailuttaminen on lainasivustomme kautta näin helppoa, löytyy mahdollisimman pienikorkoinen laina hetkessä, eikä kilpailuttamista kannata jättää missään tapauksessa väliin. Kilpailuttaminen tuo sinulle rahanarvoisia etuja, jotka ovat monessa taloudessa nyt tarpeellisempia kuin koskaan.

Lainatarjousten kilpailuttaminen kauttamme on myös riskitöntä, sillä et prosessia aloittaessasi ja lainahakemusta lähettäessäsi sitoudu mihinkään tai maksa meille mitään. Olemme nimittäin niin vakuuttuneita palveluidemme toimivuudesta, että pystymme tarjoamaan ne sinulle maksutta ja sitoumuksetta.

Lainojen yhdistäminen

Kauttamme on myös mahdollista yhdistää lainoja. Jos sinulle on jo ehtinyt kertyä useita lainoja ja koet, että sinun on vaikea hallita näiden useiden lainojen takaisinmaksua, on lainojen yhdistäminen pienellä korolla hyvä vaihtoehto, sillä se voi tuoda talouteesi yllättävän suurta helpotusta.

Hae tässä tapauksessa lainasivustomme kautta näppärää yhdistelylainaa. Yhdistelylainan hakeminen on yhtä helppoa kuin tavallisenkin lainan, sillä sinun tarvitsee vain muistaa valita lainahakemuksessa kohta, jossa kerrot hakevasi lainaa vanhojen lainojen yhdistämiseen.

Kerro meille tarvitsemasi yhdistelylainan summa ja me kilpailutamme yhdistelylainatarjoukset puolestasi samaan tapaan kuin kilpailuttaisimme minkä tahansa muun lainan.

Jatkossa sinulla on maksettavanasi vain yksi laina useiden erillisten lainojen sijaan, minkä ansiosta maksat jatkossa vain yhden lainan korot ja kulut. Voit näin säästää yllättävän paljon ja helpottaa taloudellista tilannettasi.

Samalla helpotat myös omaa työtäsi ja säästät aikaasi, sillä yhden lainan hoitaminen ajallaan ja sovitusti on toki paljon helpompaa ja mutkattomampaa kuin useiden lainojen hoitaminen. Kun yhdistelylainasi on vielä tehokkaan kilpailutuksemme myötä mahdollisimman pieni korkoinen laina, on yhdistelylainan myötä saamasi hyöty moninkertainen verrattuna aiempaan tilanteeseesi.

Säästä siis koroissa ja muissa kuluissa ja vaihda vanhat lainasi kauttamme yhteen, kilpailutettuun yhdistelylainaan.

Myös yhdistelylainan hakeminen kauttamme on riskitöntä, sillä myöskään yhdistelylainahakemuksen lähettäminen ei maksa sinulle mitään, etkä sitoudu mihinkään sitä lähettäessäsi. Sen sijaan voit muutaman minuutin työllä säästää jatkossa jopa satoja euroja – minkä lisäksi voit säästää tuntikaupalla arvokasta aikaasi valitsemalla tämän mutkattoman tavan kilpailuttaa lainasi sekä vaihtamalla useat erilliset lainasi yhteen matalakorkoiseen yhdistelylainaan.