Älä hae lyhytaikaista korotonta lainaa!

Kilpailuta edullinen laina korottoman lainan sijaan. Saat lainatarjouksia jopa 30 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Suomi

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

lainahakemus

1. Lähetä lainahakemus

Lähetä lainahakemus jopa 30 pankille ja rahoituslaitokselle

lainavertailu

2. Vertaile lainatarjoukset

Vertaile sinulle myönnettyjä lainatarjouksia.

rahat-tilille

3. Hyväksy lainatarjous

Hyväksy paras lainatarjous. Rahat siirretään tilillesi jopa samana päivänä.

Onko mahdollista löytää korotonta lainaa?

korotonta lainaaKoroton laina voi tuntua jo ajatuksena täysin mahdottomalta, mutta joissakin tapauksissa on tästä huolimatta mahdollista saada lainaa ilman korkoa. Luotonantajat tarjoavat nimittäin toisinaan asiakkailleen mahdollisuuden ottaa ensimmäinen laina ilman kuluja ja korkoja.

Kuinka tämä onnistuu ja kuinka löytää ensimmäinen laina ilman korkoa? Lue korottoman lainan saloihin ja lainaa ilman kuluja -aiheeseen pureutuva artikkelimme ja ota selvää.

Kerromme tässä artikkelissa, kuka voi saada ensimmäisen lainan ilman kuluja ja miksi tällaisia mahdollisuuksia saada lainaa ilman korkoja on tarjolla uusille asiakkaille. Kerromme myös, millaiseen tilanteeseen sopii koroton vippi ja mistä voi löytyä pikalaina ilman korkoa.

Luvassa on siis rahanarvoisia vinkkejä sinulle, joka haluat löytää itsellesi korottoman lainan.

Ensimmäinen laina ilman kuluja

Joillakin luotonantajilla voi olla tarjouksia, jossa asiakkaalle tarjotaan ensilainana koroton ja kuluton laina eli hänelle tarjotaan ensimmäinen laina koroton -sopimusta. Usein kyseessä on koroton joustoluotto tai koroton vippi ja tällaiselle lainalle onkin tyypillistä, että sen laina-aika on yleensä hyvin lyhyt – tyypillisesti vain yhden kuukauden.

Koroton laina sopiikin yleensä sellaiseen tilanteeseen, jossa on tarpeen saada koroton laina heti, mutta jossa lainan takaisinmaksu onnistuu jo seuraavassa kuussa, esimerkiksi seuraavasta palkkapussista. Koroton laina voikin auttaa antamaan kuluttajalle maksuaikaa tiukassa taloudellisessa tilanteessa, jossa rahaa on oltava tässä ja nyt, vaikka palkka tuleekin vasta ensi kuussa.

Miksi luotonantajat sitten myöntävät tällaisia ensimmäinen laina ilman kuluja ja korkoja -sopimuksia? Ensinnäkin koroton pikalaina tai koroton vippi madaltaa kynnystä ottaa lainaa.

Pikavipit ovat surullisen kuuluisia niiden korkeista koroista ja muista kuluista, joiden vuoksi monet pitävät koko pikavippi-termiä lähes kirosanana. Monet kuluttajat ovat ajautuneet todellisiin maksuvaikeuksiin otettuaan tiukassa paikassa suurikorkoisen pikavipin.

Pikavippi on kuitenkin korottomana joustava ja houkutteleva vaihtoehto, sillä elämässä tulee joskus vastaan tilanteita, joissa on tarpeen saada rahaa tilille tässä ja nyt. Tarjoamalla asiakkaalle mahdollisuuden ottaa vippi ilman korkoa, luotonantaja tarjoaa hänelle matalan kynnyksen mahdollisuutta kokeilla pikavippejä.

Kun asiakas huomaa, kuinka helppoa ja nopeaa on saada pikavippi, luotonantaja todennäköisesti uskoo tämän madaltavan asiakkaan kynnystä käyttää pikavippejä jatkossakin, vaikka ne sisältäisivätkin korkoa. Toisaalta luotonantaja saa luoton myöntäessään myös kuluttajan yhteystiedot ja voi mahdollisesti kohdentaa hänelle jatkossa pikavippejä koskevaa mainontaa, jos kuluttaja antaa luotonantajalle tähän luvan.

Sähköpostimarkkinoinnissa tällaiset postituslistalle liitetyt sähköpostiosoitteet nähdään mahdollisuutena ansaita rahaa kohdennetun markkinoinnin kautta, joten jo tästä syystä luotonantajan kannattaa tarjota asiakkailleen ensimmäinen laina ilman kuluja ja korkoja.

Kuluttajalle mahdollisuus ottaa pikavippi ilman korkoa ja kuluja tarjoaa paitsi matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua pikavippien maailmaan, myös mahdollisuuden saada nopeasti lainaa ilman korkoja ja kuluja tiukassa taloudellisessa tilanteessa. Elleivät suurikorkoiset pikavipit kiinnosta häntä jatkossakaan, ei hänellä ole mitään velvollisuutta ottaa myöhemmin pikavippiä korkealla korolla, vaikka hän nyt hyödyntäisikin tämän vippi ilman korkoja -tarjouksen.

Millaiseen tilanteeseen koroton vippi?

Koroton vippi tai muu kuluton ja koroton laina sopii sinulle, jos tarvitset rahaa tilillesi tässä ja nyt. Yleensä kuluton ja koroton pikavippi ei ole suuruudeltaan kovin suuri eli kuluton laina sopii tilanteeseesi, jos myöskään lainatarpeesi ei ole kovin suuri.

Yleensä kuluton laina on kuukauden laina eli lainasumma tulee maksaa takaisin kuukauden sisällä lainan ottamisesta. Laina ilman korkoa sopiikin sinulle, jos tiedät varmasti, että pystyt maksamaan lainasi takaisin kuukauden sisällä, esimerkiksi seuraavasta palkkapussistasi.

Kun rahantarve on todellinen ja kiireellinen, on laina 0 korko oivallinen ratkaisu, sillä toki laina ilman korkoa ja kuluja säästää riihikuivaa rahaa verrattuna lainaan, josta pitäisi maksaa korkoa ja muita kuluja. Etenkin lapsiperheessä säästyneille rahoille on varmasti muutakin käyttöä kuin kohtuuttomat lainan korot.

Varsinkin lapsiperheissä voi helposti tulla vastaan tilanteita, joissa laina ilman korkoja pelastaa perheen talouden. Lapsiperheessä esimerkiksi kodinkoneet joutuvat kovaan prässiin ja saattavat pysähtyä yhtäkkiä.

Samaan aikaan ne ovat erittäin tärkeitä perheen hyvinvoinnille ja uuden koneen ostamisella onkin kiire. Puskurirahastoa perheellä ei kuitenkaan välttämättä ole, joten perheelle on lottovoitto saada laina ilman kuluja.

Kodinkoneiden sijaan myös auto saattaa hajota tai koti saattaa kaivata yllättävää remonttia. Laina kuukaudeksi voi tulla todelliseen tarpeeseen myös esimerkiksi lemmikkieläimen sairastuttua tai jouduttua onnettomuuteen.

Perheen tilillä ei välttämättä ole juuri nyt niin paljon rahaa kuin lemmikin asianmukainen hoito vaatisi, eikä lemmikillä ole välttämättä myöskään vakuutusta, mutta jos perhe tietää, että seuraavan kuukauden palkasta on mahdollista maksaa laina kuukaudeksi takaisin, on sille helpotus saada lainaa korottomasti.

Voit varmasti kuvitella lukuisia omaan elämääsi sopivia skenaarioita, joissa pikalaina ilman korkoa saattaisi tulla suureen tarpeeseen. Pikavippi ilman korkoja on tällaisessa tilanteessa erinomainen vaihtoehto, sillä perinteisen pikavipin korot ja kulut saattavat muutoin olla kohtuuttomat – ja akuutissa tilanteessa rahaa on saatava jostakin tässä ja nyt.

Parhaimmillaan pikavippi ilman korkoja voikin säästää yllättävän paljon rahaa ja mielipahaa korolliseen pikavippiin verrattuna.

Mistä pikalaina ilman korkoa?

Olet ehkä epätoivoisesti googletellut pikalainan hakemiseen liittyviä vinkkejä sellaisilla hakusanoilla kuin "pikavippi ensimminen laina ilman kuluja". Olet ehkä ollut niin tohkeissasi, että olet kirjoittanut hakusanatkin ihan väärin, eikä asiaa edistäviä hakutuloksia ole oikein tahtonut löytyä.

Samalla olet jo saattanut pohtia kuumeisesti, että pikalainojen vertailu ja etenkin korottomien pikalainojen vertailu pikalaina kerrallaan on loppumaton prosessi, jos aiot tehdä sen yksin, ilman aiempaa kokemusta.

Googlettelu ja turha murehtiminen kannattaa vihdoin lopettaa, sillä pikavippiä parempi edullinen laina on helppo löytää lainasivustomme avulla.

Halvin laina löytyy, kun täytät sivustomme lainahakemuksen ja kerrot meille, millaista lainaa etsit. Sivustomme kautta on mahdollista hakea 100–70 000 euron suuruista lainaa.

Jos siis tarvitset hieman suurempaa lainaa, voit hakea kauttamme edullista korollista lainaa aina 70 000 euroon saakka. Kauttamme haettavien lainojen korkoprosentti on varsin kohtuullinen, alkaen 4 %.

Työskentelemme aktiivisesti kymmenien eri rahoituslaitosten kanssa. Kun täytät lainahakemuksemme voit saada kauttamme juuri sinulle ja tilanteeseesi parhaiten sopivia lainatarjouksia. Voit täyttää hakemuksen muutamissa minuuteissa, etkä vielä tässä vaiheessa sitoudu lainan ottamiseen.

Tutustu huolellisesti saamiisi lainatarjouksiin ennen lopullisen valinnan tekemistä. Lopullisen päätöksen siitä, mikä laina on sinulle paras vaihtoehto, teet lopulta sinä itse. Me autamme päätöksen tekemisessä tarjoamalla sinulle hyvän kattauksen valmiiksi kilpailutettuja lainatarjouksia, mutta teet varmasti mielelläsi itse lopullisen päätöksen – onhan kyse sinun taloudestasi!