Laina pienellä korolla - Kilpailuta lainaa pienellä korolla nyt!

Kilpailuta laina pienellä korolla. Saat lainatarjouksia jopa 30 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Suomi

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

lainahakemus

1. Lähetä lainahakemus

Lähetä lainahakemus jopa 30 pankille ja rahoituslaitokselle

lainavertailu

2. Vertaile lainatarjoukset

Vertaile sinulle myönnettyjä lainatarjouksia.

rahat-tilille

3. Hyväksy lainatarjous

Hyväksy paras lainatarjous. Rahat siirretään tilillesi jopa samana päivänä.

Löydä laina pienellä korolla

laina pienellä korollaTiesitkö, että edullinen laina matalalla korolla löytyy yllättävän helposti ja nopeasti – jopa ilman vakuuksia ja takaajia, kunhan vain lainanhakija tietää mitä tekee.

Ellet vielä tiedä, mistä lähteä liikkeelle, kun etsinnässä on esimerkiksi autolaina pienellä korolla, ei hätää, sillä löydät tästä artikkelista hyvät vinkit, joiden avulla löydät lainaa ilman takaajia pienellä korolla ja mahdollisimman vähällä vaivalla.

Mistä löytyy laina matalalla korolla?

Olet ehkä jo yrittänyt etsiä halvinta lainaa ja googlannut esimerkiksi sellaisia hakusanoja kuin "lainaa rahaa matala korko" tai "vakuudeton laina pienellä korolla". Tehtävä saattaa tuntua mahdottomalta ja olet ehkä jo hukannut reilusti kallisarvoista aikaasi.

Jos olet tässä tilanteessa tai jos et ole vielä ehtinyt aloittaa lainan etsimistä lainkaan, suosittelemme, että tutustut ensimmäiseksi näppärään, nopeaan ja ammattitaitoiseen lainasivustoomme. Voit hakea sen kautta lainaa 100 eurosta 70 000 euroon saakka, etkä tarvitse lainan hakemista varten ollenkaan vakuuksia etkä takaajia.

Voit valita lainasi maksuajaksi lyhyen yhden vuoden maksuajan, tai jopa 15 vuotta. Koska kilpailutamme lainat puolestasi, voit löytää lainaa ilman takaajia pienellä korolla.

Korot ovat edullisimmillaan tavallisissa lainoissa ja yhdistelylainoissa ainoastaan 4 prosenttia. Palvelumme soveltuukin hyvin erilaisiin lainatarpeisiin ja joustaa tilanteesi mukaan.

Kuinka löytyy autolaina pienellä korolla?

Autolaina on yksi yleisimmistä kotitalouksien lainoista, joten neuvomme nyt, kuinka on mahdollista löytää autolaina pienellä korolla. Aloita autolainan etsiminen lainasivustomme kautta.

Valitse ensiksi lainahakemuksesta tarvitsemasi lainasumma. Voit hakea kauttamme jopa 70 000 euroa autolainaa, joten myös hieman hienomman auton ostaminen onnistuu tarjoamillamme lainoilla.

Toisaalta voit hakea autolainaa myös esimerkiksi edullisen käytetyn auton ostoa varten, sillä pienimmät tarjoamamme autolainat ovat suuruudeltaan 100 euroa. Ennen lainasumman valitsemista kannattaakin miettiä tarkasti, millaisen auton olet ostamassa ja missä hintaluokassa autohaaveesi liikkuvat.

Ehkä sinulla on jo kiikarissa jokin tietty auto, jolloin lainasumman arviointi on helppoa. Valittuasi lainasumman on aika valita laina-aika, jossa pystyt maksamaan lainasi takaisin.

Laina-ajan valinnassa kannattaa omaan talouteen jättää hieman pelivaraa, sillä sinulla on varmasti muutakin huolehdittavaa kuin auto. Jos olet ostamassa ensimmäistä autoasi, ota tässä vaiheessa myös erityisesti huomioon auton aiheuttamat kulut, jotka voivat järkyttää ensikertalaista.

Bensan lisäksi autosta aiheutuu paljon muitakin kuluja, jotka on hyvä huomioida arvioidessasi juuri sinulle parhaiten sopivan lainan maksuaikaa. Sivustomme näppärä laskuri auttaa arvioinnissa, sillä se laskee sinulle lainasi arvioidut kuukausierät ja tuo ne näin konkretian tasolle.

Kun kaikki näyttää olevan hakemuksen osalta kunnossa, lähetä hakemus eteenpäin ja me ryhdymme hommiin. Muistathan, että voit edetä tähän vaiheeseen hyvin matalalla kynnyksellä, sillä hakemuksen lähettäessäsi et joudu maksamaan mitään etkä vielä sitoudu hyväksymään yhtäkään kauttamme saamaasi lainatarjousta.

Tässä kohtaa kannattaakin antaa omalle uteliaisuudelle myöten ja katsoa, millaisen autolainatarjouksen juuri sinä voisit saada ja löytyisikö sinulle vakuudeton laina pienellä korolla autounelmiesi toteuttamista varten. Voit vielä viheltää pelin poikki autolainatarjoukset saatuasi ja jättää hyväksymättä yhtäkään saamistasi tarjouksista.

Lopullinen päätösvalta autolainan valinnasta pysyykin koko hakuprosessin ajan sinulla, vaikka me teemmekin suurimman osan työstä puolestasi.

Kilpailutamme erilaiset autolainatarjoukset puolestasi, jotta voisit löytää lainasi mahdollisimman pienellä korolla ja hyvin lainaehdoin. Voit saada kauttamme juuri sinulle räätälöityjä tarjouksia jopa 30 eri luotonantajalta, etkä joudu täyttämään tätä mahdollisuutta varten kuin yhden ainoan lainahakemuksen.

Moni uusi autonomistaja onkin sitä mieltä, että lainasivustomme säästää rahan lisäksi myös aikaa. Voit varmasti kuvitella, kuinka kauan aikaa sinulta kuluisi pyytää tarjoukset yksitellen henkilökohtaisesti 30 pankilta tai muulta luotonantajalta ja vielä tämän jälkeen vertailla näitä hyvin erilaisia tarjouksia keskenään.

Kiinteän yhteistyömme ansiosta suoriudumme tehtävästä nopeasti ja mutkattomasti, jotta sinä voit säästää aikaasi ja keskittyä olennaiseen – uuden auton valintaan.

Tarjoukset saatuasi kannattaa ehdottomasti tutustua niihin kaikessa rauhassa. Älä anna autounelmiesi sumentaa ajattelukykyäsi tässä vaiheessa, vaan tarkastele lainatarjousten ehtoja huolellisesti.

Tarjoukset on jo valmiiksi kilpailutettu alan rautaisten ammattilaisten toimesta, joten käsissäsi on todennäköisesti useita hyviä vaihtoehtoja – sinun tarvitsee vain löytää tarjousten joukosta se yksi helmi, joka sopii kaikista parhaiten juuri omaan tilanteeseesi.