Matalakorkoinen laina - Kilpailuta matalakorkoista lainaa nyt!

Kilpailuta matalakorkoinen laina. Saat lainatarjouksia jopa 30 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Suomi

Esimerkki lainakustannuksista: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

lainahakemus

1. Lähetä lainahakemus

Lähetä lainahakemus jopa 30 pankille ja rahoituslaitokselle

lainavertailu

2. Vertaile lainatarjoukset

Vertaile sinulle myönnettyjä lainatarjouksia.

rahat-tilille

3. Hyväksy lainatarjous

Hyväksy paras lainatarjous. Rahat siirretään tilillesi jopa samana päivänä.

Matalakorkoinen laina ilman huolia

matalakorkoinen lainaElämme taloudellisesti vaikeita aikoja ja matalakorkoisen edullisen lainan löytäminen voikin tuntua juuri nyt haastavalta, ellei mahdottomalta tehtävältä.

Mitä siis sanoisit, jos kertoisimme, että matalakorkoinen laina tai matalakorkoinen kulutusluotto voi löytyä uskomattoman helposti ja nopeasti jopa haastavassa maailmantilanteessa muutamalla klikkauksella?

Matalakorkoinen laina muutamalla klikkauksella

Koska jatkoit lukemista, taisit kiinnostua edellä mainitusta mahdollisuudesta. Hyvä niin, sillä kerromme sinulle mielellämme lisää lainasivustostamme, jonka kautta on todellakin mahdollista löytää matalakorkoinen laina tai matalakorkoinen kulutusluotto ilman harmaita hiuksia vain muutamalla klikkauksella.

Tarjoamme nimittäin käyttäjillemme mahdollisuuden hakea netin kautta lainaa 100–70 000 € 1–15 vuoden maksuajalla, koron ollessa edullisimmillaan vain 4 prosenttia. Eikä tässä vielä kaikki, sillä lainaa on mahdollista hakea ilman vakuuksia tai takaajia.

Voit siis saman tien unohtaa monia pelottavan tilanteen, jossa esimerkiksi oma asunto on asetettava lainan vakuudeksi tai tilanteen, jossa läheistä ihmistä on pyydettävä takaajaksi.

Jotta voisit hakea kauttamme halvinta matalan koron kilpailutettua lainaa, sinun tarvitsee vain täyttää sivustoltamme löytyvä lainahakemus. Voi kuulostaa uskomattomalta, että vain yhden hakemuksen täyttämällä voit saada lainatarjouksia jo 30 eri luotonantajalta, mutta pystymme tarjoamaan käyttäjillemme tämän upean mahdollisuuden ammattitaitoisten ja asiaansa sitoutuneiden yhteistyökumppaneidemme ansiosta.

Pystymme jopa tarjoamaan tämän upean palvelun sinulle maksutta ja sitoumuksetta. Voitkin täyttää lainahakemuksen matalalla kynnyksellä ja kokeilla, löytyisikö sinulle sopiva matalakorkoinen kulutusluotto tai muu matalakorkoinen laina kauttamme vain muutamalla klikkauksella.

Kilpailutus muutamalla klikkauksella

Lainan kilpailutus saattaa kuulostaa jo sanana niin haastavalta, että ajatuskin tästä tehtävästä uhkaa aiheuttaa harmaita hiuksia. Jos mietit, kuinka kauan aikaa sinulta kuluisi yhteydenottoihin ja lainaneuvotteluihin 30 eri luotonantajan kanssa, ei olekaan ihme, että urakka kuulostaa lähes mahdottomalta.

Älä kuitenkaan missään tapauksessa sorru tässä vaiheessa siihen ehkä kovin helpolta tuntuvaan vaihtoehtoon, eli kilpailuttamisen väliin jättämiseen. Matalakorkoinen laina nimittäin tuskin löytyy ilman kilpailuttamista.

Kilpailuttaminen on yleensä välttämätöntä tällaisen lainan löytämiseksi. Vaikka saisitkin lainaa omasta pankistasi, eivät saamasi lainan ehdot välttämättä ole kovin hyvät eikä laina välttämättä ole matalakorkoinen laina.

Jotta säästäisit sekä aikaasi että rahaasi, kannattaa kilpailuttaminen hoitaa lainasivustomme kautta. Hyvä uutinen on se, että kilpailuttaminen onnistuu kauttamme kuin huomaamatta hakiessasi meiltä lainatarjousta.

Etenkin suurten lainojen kohdalla tarjousten kilpailuttaminen on erittäin tärkeää, sillä jo melko pieni vaihtelu korkoprosentissa vaikuttaa koron määrään yllättävän paljon, jos lainasumma on vaikkapa 70 000 euroa.

Voit saada kauttamme jopa kymmeniä erilaisia lainatarjouksia. Olemme kilpailuttaneet ne jo valmiiksi yhteistyökumppaneidemme kautta ja tarjoukset on räätälöity juuri sinulle.

Kun sinulla on käsillä lähtökohtaisesti monia hyviä tarjouksia, on hyvien valintojen tekeminen yleensä helppoa. Tutustu kuitenkin jokaiseen saamaasi tarjoukseen huolellisesti, jotta ymmärrät lainan ehdot ja jotta pystyt valitsemaan tarjousten joukosta juuri sen oikean.

Matalakorkoista lainaa joustavasti

Sivustomme kautta on mahdollista löytää matalakorkoinen laina, joka joustaa elämäntilanteesi ja tarpeidesi mukaan. Jo lainasumma vaihtelee sen mukaan, kuinka paljon lainaa tarvitset.

Pienempiin lainatarpeisiin voit hakea lainaa 2 000 eurosta alkaen ja jos lainatarpeesi on suuri, joustaa lainasummamme aina 70 000 euroon saakka. Kun haet lainaa kauttamme, et tarvitse vakuuksia etkä takaajia edes 70 000 euron lainaa varten. Myös tämä tuo mukavaa joustavuutta lainan hakemiseen.

Jos sinulla on useita erillisiä lainoja, kannattaa harkita matalakorkoista lainaa näiden vanhojen lainojen yhdistämiseen. Kauttamme on nimittäin mahdollista hakea myös rahaa ja aikaa säästävää yhdistelylainaa, joka voi tuoda velkaantuneeseen talouteesi uudenlaista joustavuutta.

Kun yhdistät useat vanhat lainasi yhdeksi yhdistelylainaksi ja kilpailutat uuden lainasi siten, että uusi lainasi on mahdollisimman matalakorkoinen laina, voit säästää jopa satasia. Säästö syntyy siitä, että jatkossa maksat uuden yhdistelylainasi myötä ainoastaan yhden lainan korot ja muut kulut.

Kun kilpailutat yhdistelylainasi sivustomme kautta, saat uuden lainan todennäköisesti matalalla korolla, mikä lisää yhdistelylainan hyödyllisyyttä. Voit hakea kauttamme myös yhdistelylainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Jos sinulle on siis kertynyt vaikkapa kulutusluottoja sekä auto- ja remonttilainaa, kokeile auttaisiko näiden lainojen yhdistäminen yhdistelylainan turvin helpottamaan taloudellista tilannettasi. Etenkin kulutusluottojen korot voivat olla huimia, mikä voi aiheuttaa maksuvaikeuksia yllättävän nopealla aikataululla.

Jos korkeakorkoisia kulutusluottoja on vieläpä useampia, on syöksykierre valmis alkamaan ja tilanne voi vieriä lumipallon lailla kohti katastrofia. Onkin tärkeää pysäyttää tämä syöksykierre alkuunsa, ja kilpailutettu yhdistelylaina voi tuoda tällaisessa tilanteessa merkittävää helpotusta.

Moni yhdistelylainan valinnut kuluttaja on ilahtunut myös yhdistelylainan mukanaan tuomasta ajansäästöstä sekä siitä, kuinka yhdistelylaina on selkeyttänyt oman lainatilanteen seuraamista ja hahmottamista. Kannattaakin kokeilla, voisiko yhdistelylaina tuoda säästöä, selkeyttä ja joustavuutta myös omaan taloudelliseen tilanteeseesi.

Tämä onnistuu helposti täyttämällä lainahakemuksemme ja kertomalla meille, että haet lainaa vanhojen lainojen yhdistämistä varten. Voit hakea myös yhdistelylainaa kauttamme matalalla kynnyksellä, sillä hakemuksen täyttäminen on maksutonta, eikä siihen sisälly sitoumuksia.