Lainaa 100€ - 60 000€ ilman vakuuksia

Hae lainaa 100€ - 60 000€. Kilpailutamme sinulle edullisimman koron. Saat useita tarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman. Hakemuksen lähettäminen on ilmaista ja tarjouksilla ei ole nostopakkoa. Täytä nopea ja turvallinen 5 min hakemus nyt.

Luotonmyöntäjät tekevät luottotarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat velkasummat ovat 500 € – 50.000 €. Esimerkki luoton kustannuksista: Luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 210 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 49€ avausmaksu. Luoton kokonaiskustannus on tällöin 12 950 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,27 %.

1. Täytä lainahakemus

2. Valitse paras lainatarjous

3. Nopea luottopäätös

4. Saat rahat pankkitilillesi

Lainaa heti: Rahat tilille jopa samana päivänä

lainaa hetiPalvelumme avulla voit saada lainaa heti. Voit saada rahat tilille jopa samana päivänä. Voit valita lainan maksuajaksi 1 - 15 vuotta.

Voit saada luoton mikäli täytät seuraavat ehdot:

  • Olet yli 20-vuotias
  • Bruttotulosi ovat yli 1200€/kk
  • Sinulla on vakituinen työsuhde
  • Luottotietosi ovat kunnossa

Saat useita tarjouksia yli 20 eri pankilta ja rahoituslaitokselta. Voit tutustua jokaiseen tarjoukseen ja valita juuri sinulle sopivimman lainantarjoajan. Mikäli yksikään lainatarjous ei miellytä sinua, voit jättää lainan nostamatta!

Lainaa netistä: Erillistä käyntiä pankissa ei tarvita

Saat palvelumme avulla lainaa netistä. Unohda siis aikaa vievät vierailut pankkikonttoreissa. Palvelumme toimii täysin verkkopohjaisesti, jotta sinä voisit säästää kallisarvoista aikaasi.

Voit myös lähettää kaikki tarvittavat liitteet, kuten palkkakuitin ja verokortin suojatun yhteyden yli. Näitä liitteitä ei välttämättä tarvitse lähettää lainkaan, mutta mikäli haet hieman isompaa lainasummaa on todennäköistä, että nämä liitteet ovat pakollisia.